Prijave za volontiranje i stjecanje iskustva u radu

Kineziološki fakultet u Splitu u suradnji sa nastavnom bazom HNK Hajduk,  traži veći broj volontera – studenata kineziologije i diplomiranih kineziologa sa usmjerenjem odnosno kompetencijama iz slijedećih područja:

-kondicijske pripreme sportaša

-kineziterapije

-nogometa
Svi zainteresirani studenti trebaju dostaviti životopis koordinatoru suradnje doc. dr. sc. Mariu Tomljanoviću na mail tom@kifst.hr. Rok za dostavu prijava je 25. kolovoz 2016.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se