Poziv studentima sportašima

Poziv studentima sportašima
Pozivaju se studenti da reguliraju status studenta sportaša ako na to imaju pravo. U prilogu se nalazi pravilnik o posebnim uvjetima studiranja studenata sportaša. Pogledajte u pravilnik da li spadate u neku od kategorija te do kraja mjeseca prikupite svu potrebnu dokumentaciju (piše u pravilniku). Krajem mjeseca ćemo vas pozvati da donesete svu potrebnu dokumentaciju i da potpišete ugovor o posebnim uvjetima studiranja.
Prodekan za nastavu i studente
Hrvoje Karninčić

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se