Potrebe za volontiranjem – pojedinačno prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom

U organizaciji Hrvatskog saveza boćanja osoba s invaliditetom, Športskog saveza invalida grada Splita i boćarskog kluba osoba s invaliditetom „Sveti Duje” iz Splita dana 29.2. i 1.3.2020. godine u pomoćnoj dvorani Spaladium arene održat će se 1. i 2. kolo Pojedinačnog prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom.

Potrebe volontera:

29.2.(subota) 2020.

  • od 9:30 do 14:00 sati
  • od 14:00 do 18:00 sati

1.3. (nedjelja) 2020.

  • od 9:00 do 12:00 sati
  • od 12:00 do 15:00 sati

Opis zadatka volontera: voditi zapisnik odigrane utakmice (opis i način vođenja zapisnika će se nalaziti za zapisničkim stolom)

Za sve dodatne informacije i prijave obratiti se prof. Hrvoju Kujundžiću na mob.: 091/7994320

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se