Potpisan sporazum sa Zajednicom sportova grada Šibenika

U četvrtak 21. srpnja 2016. u Šibeniku organizirano je svečano potpisivanje sporazuma o suradnji između Šibenske zajednice sportova i Kineziološkog fakulteta u Splitu. U ime partnera potpisnika sporazuma, uvodno obraćanje prisutnima održali su doc. dr. sc. Dražen Čular – prodekan Kineziološkog fakulteta u Splitu i g. Dario Kulušić – tajnik Zajednice sportova Grada Šibenika.  Oni su naglasili da potpisivanje sporazuma otvara mogućnost suradnje na području edukacije i sportske dijagnostike, a s osnovnim ciljem povećanja dostupnosti i kvalitete stručnog obrazovanja u području kineziologije i sporta u RH. Prisutnima su u kratkim crtama pojašnjenje brojne mogućnosti suradnje i partnerskog modela koji razvija Kineziološki fakultet u Splitu, a od kojih se mogu izdvojiti: zajednička izrada edukativnih programa, povlačenje sredstava iz fondova EU, sudjelovanje stručnih osoba po preporuci Saveza u realizaciji različitih programa, te komparativne prednosti edukacije metodom učenja na daljinu. Po svečanom potpisivanju sporazuma Potpisnici su naglasili najzanimljiviji dio suradnje dvije institucije, a to je početak  realizacije stručnog studija za školovanje trenera prvostupnika već u rujnu , najavivši prezentaciju za sve zainteresirane osobe.

 

IMG_1009

IMG_1014

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se