Potpisan Ugovor o sruadnji Kineziološkoga fakulteta i Sportskog sveučilišta u Gdansku

slika3slika4slika5

 

Dana 19.06.2015 u Gdansku u Poljskoj, delegacija u sastavu: Prof.dr.sc. Đurđica Miletić, dekanica, doc.dr.sc. Ana Kezić, Voditelj odsjeka za međunarodnu suradnju i doc.dr.sc. Sunčica Delaš Kalinski,Voditelj Odbora za kvalitetu, potpisala je međunarodni sporazum sa Akademii Wychowania Fizycznego i Sportu iz Gdanska. Ugovorom se definira oblik i način daljnje suradnje u području edukacije,mobilnosti nastavnika i studenata, znanosti i istraživanja

Delegacija je na sastanku sa rektorom Sportskog Sveučilišta Prof. nadzw. dr. hab. Waldemar Moska i dekanom Fakulteta Sporta Prof. nadzw. dr. hab. Tomasz Tomiak, posebno razgovarala o načinima podizanja kvalitete studiranja, kao i o načinima veće angažiranosti studenata u samim nastavnim procesima. Zaključci sa sastanka biti će predstavljeni Dekanskom kolegiju Fakulteta, a studentima će posebno biti predstavljeno ovo Sveučilište i njegove prednosti zbog mogućeg odlaska na mobilnost preko programa Erasmus+. Naime, s Gdanskom Fakultet odnedavno ima potpisan i Erasmus sporazum. Još jedan ugovor sa velikim Svečilištima iz EU korak je dalje u otvaranju prema Europi i jačanju međunarodne suradnje.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se