Potpisan sporazum sa Univerzitetom Crne Gore iz Nikšić

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića nastavlja još intenzivniju međunarodnu znanstvenu suradnju.

Sporazum Crna GoraProf. dr Duško Bjelica, dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore iz Nikšića, potpisao je u petak 28.10.2011. godine u Nikšiću sporazum o suradnji sa prof. dr. Borisom Malešom dekanom Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu.

Sporazum Crna Gora 02To je dvadeseti po redu međunarodni sporazum koji je potpisala ova visokoškolska obrazovna i znanstvena institucija Univerziteta Crne Gore, što predstavlja veoma bogatu diplomatsku misiju imajući u vidi da je Fakultet za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića osnovan 5. lipnja 2008. godine.

Izvor: http://www.fsnk.ac.me/medjunarodna-saradnja/potpisan-sporazum-i-sa-splicanima/

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se