Potpisan sporazum između Hrvatskog jedriličarskog saveza i Kineziološkog fakulteta u Splitu

U četvrtak 27. listopada 2016. u prostorijama Hrvatskog jedriličarskog saveza u Splitu organizirano je svečano potpisivanje sporazuma o suradnji između Hrvatskog jedriličarskog saveza i Kineziološkog fakulteta u Splitu. U ime partnera potpisnika sporazuma, uvodno obraćanje prisutnima održali su doc. dr. sc. Dražen Čular – prodekan za poslovanje Kineziološkog fakulteta u Splitu i g. Marin Milardović- predsjednik Hrvatskog jedriličarskog saveza. Oni su naglasili da potpisivanje sporazuma otvara mogućnost suradnje na području edukacije i sportske dijagnostike, a s osnovnim ciljem povećanja dostupnosti i kvalitete stručnog obrazovanja u jedrenja.

Predstavnik katedre za vodene sportove pri Kineziološkom fakultetu u Splitu dr. sc. Ognjen Uljević prisutnima je u kratkim crtama pojasnio brojne mogućnosti suradnje i partnerskog modela koji razvija Kineziološki fakultet u Splitu, a od kojih se mogu izdvojiti: zajednička izrada edukativnih programa, povlačenje sredstava iz fondova EU, sudjelovanje stručnih osoba po preporuci Saveza u realizaciji različitih programa, te komparativne prednosti metode učenja na daljinu. Glavni tajnik Saveza gosp. Ivo Jaić, koji je sudjelovao u pregovorima i aktivnostima pripreme samog sporazuma posebno je naglasio da postoji obostrani interes dviju institucija koji bi trebao rezultirati aktivnostima usmjerenim na postizanje zajedničkog cilja, unaprjeđenju Hrvatskog jedrenja.

 

img_2229 
img_2224
img_2228

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se