Ponavljanje izbornog postupka za člana Studentskog zbora

Za Kandidacijsku listu sveučilišnog poslijediplomskog doktorskog studija ponavlja će se izborni postupak.

Zbog  reakcije predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu, Josipa Podruga, biti će potrebno odrediti novi datum za ponavljanje izbornog postupka.

Točan datum  ponovljenih izbora, sukladno Odluci Dekanice, biti će pravovremeno oglašen.

 

Reakcija Predsjednika SZST:

Sukladno Pravilniku za provedbu izbora predstavnika studenata u Studentski zbor Sveučilišta u Splitu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Splitu članak 21. stavak 4 definira koji dio izbora se ponavlja. Niti jednim člankom nije definirano u slučaju ponavljanja izbora, koliko prije samih izbora se raspisuju stoga vas molim da se držite Pravilnika članka 12. stavka 2 koji kaže: Izbore raspasuje čelna osoba (dekan/pročelnik) pojedine sastavnice Sveučilišta najmanje 30 dana prije njihova održavanja. Ista odredba stoji i u Zakonu o Studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama. 

Ako danas raspišete ponovljene izbore uz dogovor s dekanicom koja je također dobila sličan mail, a sve u skladu s članak 21. stavkom 4 oni najranije mogu biti 15.7. Pošto u to vrijeme nema studenata na fakultetu lijepo Vas molim da izbore prolongirane nakon 15.9. kako bi izlaznost bila što veća.

Hvala lijepa,

Josip Podrug, predsjednik SZST-a

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se