PODUZETNIŠTVO U KINEZIOLOGIJI I SPORTU

POZIV
OKRUGLI STOL
PODUZETNIŠTVO U KINEZIOLOGIJI I SPORTU
u organizaciji Kineziološkog fakulteta u Splitu i Alumni KIF Split
24. ožujka 2015. u Splitu s početkom u 16.00 sati.
(Multimedijalna dvorana Odsjeka za cjeloživotno učenje SC Gripe, Osječka 11)

Kineziološki Fakultet u Splitu 24. ožujka 2015. g. u Splitu u sklopu aktivnosti SEECEL EU projekta: «DEVELOPING THE ENTREPRENEURIAL SOCIETY IN WESTERN BALKANS AND TURKEY” organizira okrugli stol s Temom: Poduzetništvo u kineziologiji i sportu.

[Pročitaj više]

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se