ODLUKA O ODABIRU KANDIDATA ZA ERASMUS STUDIJSKI BORAVAK ZA 2015/2016

Objavljena je Odluka o izboru kandidata za mobilnost u svrhu studijskog boravka u okviru programa Erasmus+ u ak.god. 2015./16.
Odluku možete pronaći na poveznici http://www.unist.hr/novosti/me%C4%91unarodna-suradnja/odluka-o-odabiru-kandidata-za-program-erasmus-u-akgod-20152016-18949
S naše institucije mobilnost je odobrena slijedećim studentima:

Martina Mikulić Diplomski studij University in Maribor
Ana Tandara Diplomski studij Universidade de Lisboa
Ensar Abazović Poslijediplomski doktorski studij University of Primorska
Lana Lozica Diplomski studij Universidade de Lisboa
Karla Magzan Diplomski studij Universite de Rennes
Bojan Babin Poslijediplomski doktorski studij University of Primorska

 

Doc. dr. sc. Ana Kezić
Erasmus koordinator

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se