Raspored dodatnog ispitnog roka u akademskoj godini 2016./2017.

 

Raspored predmeta, studenata, Povjerenstva i termina Dodatnog ispitnog roka

DODATNI ROK 2017

 

 


Odluka o dodatnom ispitnom roku u akademskoj godini 2016./2017.

Odobrava se dodatni ispitni rok samo za studente sveučilišnih studijskih programa koji zbog jednog nepoloženog ispita gube pravo studiranja, te one koji zbog jednog nepoloženog ispita ne mogu završiti studij.

Prijava za dodatni ispitni rok mora se osobno izvršiti u Studentskoj službi do četvrtka, 28.9.2017. do 12.00 sati.

Dodatni ispitni rok održati će se po rasporedu, objavljenom na web stranici Fakulteta u četvrtak u 12:30, tijekom petka (29.9.2017.).

Prodekanica za nastavu i studente

Prof. dr. sc. Jelena Paušić

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se