Obavijest o upisima u više (parne) semestre 2019/2020 stručnih i specijalističkih studija (svi studenti)

Obavijest o upisima u više (parne) semestre 2019/2020

stručnih i specijalističkih studija (svi studenti)

UPISI  u više (parne) semestre stručnih i specijalističkih studija obavljati će se u Studentskoj službi Fakulteta  (ulaz sa sjeverne strane) od petka, 06.03.2020.  do petka,  13.03.2020. u vremenu od  09.00 do 13.00 sati.

Kod upisa je potrebno donijeti:

  • Index (s upisanim položenim predmetima) – ako student ima indeks
  • Potvrdu uplate školarine za drugi/četvrti/šesti semestar i to:

u iznosu od 5.400,00 kn za jednokratni način plaćanja

u iznosu od 2.700,00 kn za obračni način plaćanja (uz uvjet prethodno predane ovjerene bjanko zadužnice). Preostala dva obroka studenti su dužni uplatiti prema Ugovoru (do početka ljetnog ispitnog roka, cca 15.06.2020.). Studenti koji su već predali bjanko zadužnicu ne trebaju ovjeravati novu.

  • Prijavu za upis (u referadi)

Online studenti, odnosno studenti koji nisu u mogućnosti osobno pristupiti upisu, trebaju putem e-maila (studentska.sluzba@kifst.hr ) iskazati nakanu upisa u viši semestar, te dostaviti dokaz o uplati semestra (skenirano).

Studenti koji ne pristupe upisu ili ne kontaktiraju Studentsku službu u navedenom roku, smatrat će se da su odustali od studija i biti će im ukinut elektronički identitet. Eventualna prethodna potraživanja naplatit će se prisilnim putem.

Početak nastave za parne semestre stručnog preddiplomskog i specijalističkog diplomskog stručnog studija je 13.03.2020., prema rasporedu koji će se naknadno objaviti.

Dodatne informacije možete dobiti na telefon Studentske službe 021/302-444.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se