Obavijest o radu Studenske službe – svi studiji

Poštovani studenti,

U cilju obostrane zaštite zdravlja i spriječavanja širenja virusa, molite se sve zahtjeve (upise, potvrde, prijepise, upite i sl) zatražiti isključivo putem e-maila:
-studentska.sluzba@kifst.hr
– meri@kifst.hr
– ljuzak@kifst.hr.

Vašim zahtjevima biti će udovoljeno u što kraćem vremenu, a način dostave zatraženih potvrda također ćemo dogovoriti mejlom.

Upisi u parne semestre stručnih studija provode se isključivo kao za online studente, slanjem uplatnice na jedan od gore navedenih mejlova.

Ukratko, naša vrata do daljnjeg će biti zatvorena, ali naša usluga, kao i uvijek, dostupna.

Pozivate se za strogo poštivanje navedenog i maksimalnu suradnju.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se