Obavijest o održavanju informativnog sastanka za zainteresirane buduće studente poslijediplomskog sveučilišnog (doktorskog) studija kineziologije

Nastavno na obavijest od 31.10.2018., zainteresirani za informativni sastanak o Poslijediplomskom sveučilišnom (doktorskom) studiju kineziologije, koji nisu u mogućnosti prisustvovati sastanku u prostorijama Fakulteta moći će sastanak pratiti putem Skype-a. Na fakultetski Skype user name koji glasi skypekifst potrebno je 10-tak minuta prije početka sastanka sa svoga Skype-a poslati zahtjev za praćenjem sastanka.

 

Prodekan za znanost

doc.dr.sc. Miodrag Spasić

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se