Obavijest o obrani objavljenog rada na Poslijediplomskom sveučilišnom (doktorskom) studiju – Toni Modrić, mag. cin.

Ispit na Poslijediplomskom sveučilišnom (doktorskom) studiju kineziologije koji je prijavio kandidat Toni Modrić održati će se u četvrtak, 17.prosinca 2020. godine s početkom u 14:00 sati putem Zooma.

Pristupnik će braniti svoj objavljeni članak pod naslovom „Playing position specifics of associations between running performance during the training and match in male soccer players“ i na taj način polagati ispit pred Ispitnim povjerenstvom:

Prof.dr.sc. Zoran Grgantov, Kineziološki fakultet u Splitu
Prof.dr.sc. Marko Stojanović, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Novi Sad
Prof.dr.sc. Igor Jukić, Kineziološki fakultet u Zagrebu

Ispit je javan te stoga pozivamo sve zainteresirane da se uključe i sudjeluju. Rad se može vidjeti na poveznici: https://gymnica.upol.cz/pdfs/gym/2020/02/01.pdf

Link za ulazak na Zoom Meeting: https://us02web.zoom.us/j/84379174907?pwd=cXdvOElWbmNJK0cyUVN1U0M5OC9rZz09

Meeting ID: 843 7917 4907

Passcode: kifst

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se