Obavijest o obaveznim sistematskim pregledima za redovite studente I. godine ak. god. 2019/2020

Pregledi se obavljaju u ambulanti na Bačvicama, Bijankinijeva 13 (ulica ispod policijske postaje na Bačvicama, kraj diskonta Feniks).

Preglede obavlja nadležna liječnica fakulteta dr. Hajdi Krstulović, spec. školske medicine.

Pregledi se ne naplaćuju!!!

Molimo donijeti sa sobom index, zdravstvenu iskaznicu, oib i specijalističke nalaze (ukoliko ih student ima ).

Ako bi došlo do eventualne promjene rasporeda,  bit će te obaviješteni preko web stranice fakulteta.

Ako niste u mogućnosti doći na navedeni termin, javite se na tel: 315- 684  radi dogovora o novom terminu.

Raspored pregleda za redovite studente I godine.

Popis studenata

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se