Natječaji za Erasmus+ mobilnost

Natječaj za Erasmus+ mobilnost u svrhu studija u ak. god. 2019./2020.

11.1.2019.

Sveučilište u Splitu objavljuje Natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu studija u akademskoj godini 2019./20. Tekst natječaja i dokumente vezane za natječaj možete pronaći na linku

Rok za prijavu: 1. ožujka 2019.

Povodom objavljenog Natječaja Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Splitu organizira Informativni dan za sve zainteresirane studente Sveučilišta.

Info dan održati će se u četvrtak, 17. siječnja u 11 sati u Multifunkcionalnoj dvorani Sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice, R. Boškovića 31 na kojemu ćete saznati kako se prijaviti na Natječaj i pripremiti se za mobilnost.

Nastavno na Sveučilišni info dan, Kineziološki fakultet organizira Info dan i to u srijedu, 23. siječnja 2019. u 11 sati u učionici br. 7.

 

Natječaj za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja – Erasmus+ za ljetni semestar

7.1.2019.

Sveučilište u Splitu objavljuje drugi krug Natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru Erasmus+ programa u ljetnom semestru akademske godine 2018./2019.

U okviru ovog natječaja jedna je novost. Naime, nastavno osoblje može prijaviti kombiniranu mobilnost podučavanje/osposobljavanje. Ovaj tip prijave se vodi kao podučavanje te se sukladno navedenoj aktivnosti popunjava natječajna dokumentacija. U kombiniranoj mobilnosti podučavanje/osposobljavanje smanjuje se broj obveznih sati na 4 sata/tjedan.

Rok za prijavu: 21.1.2019.

Tekst natječaja i dokumente vezane za natječaj možete pronaći na linku

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se