Natječaj za raspodjelu mjesta u studentskim i učeničkim domovima za akademsku godinu 2015/2016 godinu

Na temelju Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na subvencioniranje stanovanje, a kojeg donosi ministar znanosti, obrazovanja i sporta, KLASA: 602-01/15-03/00127, URBROJ: 533-20-15-0001, a za raspodjelu mjesta redovitim studentima u studentskim domovima studentskih centara i učeničkim domovima u Republici Hrvatskoj za akademsku godinu 2015/2016g. od 15. lipnja 2015. godine i Članka 2. točka 1. Pravilnika o stjecanju svojstva korisnika i načinu i uvjetima korištenja usluga Studentskog centra u Splitu, Studentski centar Split raspisuje

NATJEČAJ

za raspodjelu mjesta u studentskim domovima , te učeničkim domovima za akademsku 2015/2016. godinu, za redovite studente sveučilišnih i stručnih studija Sveučilišta u Splitu,
sve informacije mogu pronaći na stranicama Studentskog centra Split www.scst.unist.hr,

Prijave-obrasci sa dokumentacijom se predaju od 06.srpnja 2015. god. do 22.srpnja 2015. za BRUCOŠE .

(Brucoši mogu donijeti prijave-obrasce bez obzira na rezultate upisa na fakultet. Dakle, dokumente za dom mogu predati i prije saznanja o upisu na fakultete ),
Također mole se studenti BRUCOŠI da svoje prijave-obrasce na vrijeme ovjere (potpis i pečat referade srednje škole) u svojim srednjim školama jer neovjerene prijave-obrasce neće se uzimati u razmatranje.

Prijave-obrazci se predaju u studentskom domu “Bruno Bušić”, Split – Spinutska 37, radnim danom, od ponedjeljka do petka, u vremenu od 07.00 do 13.00 sati, soba 101.

Za sve OSTALE STUDENTE prijave-obrasci se predaju od 23.srpnja 2015. do 31. srpnja 2015.g.

Preporuka:
Mole se studenti da ne čekaju zadnje dane isteka roka za prijavu i predaju dokumentacije za Natječaj za upis u dom, jer se izlažu velikim gužvama i dodatnim problemima !!!

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se