Natječaj za mobilnost studenata – Odluka o rang listi

Na temelju pristigle dokumentacije, objavljujemo Odluku o rangiranju studenata prijavljenih na natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa u akademskoj godini 2016/2017 (ODLUKA).

Protiv Odluke Povjerenstva za rangiranje kandidata studenti mogu izjaviti žalbu čelniku Fakulteta u roku od 15 dana od dana objave Odluke na mrežnoj stranici .

O žalbi odlučuje čelnik Fakulteta u roku od 8 dana od dana isteka roka žalbe donošenjem Odluke o žalbi. Ako čelnik Fakulteta ocijeni da je žalba osnovana, mijenja se rang lista sukladno novoutvrđenom stanju.

Istekom roka za odlučivanje o žalbi, Odluka Povjerenstva za rangiranje kandidata postaje konačna i protiv nje nije moguće uložiti žalbu.

Nakon isteka gornjih rokova objavit će se prvi rezultati za cijelo Sveučilište na mrežnim stranicama Sveučilišta.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se