Natječaj za Erasmus+ stručnu praksu 2017/18

Sveučilište u Splitu objavljuje Natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u akademskoj godini 2017./18.

Tekst Natječaja

Upute za studente

Napomena: Prijave zaprimljene između 15.7. i 15.8.2017. mogu biti objavljene u Odluci za rujan.

Natječaj je otvoren do isteka sredstava.

Prijave za socioekonomski status se predaju zajedno s prijavama za Natječaj (za studente koji ispunjavaju kriterije za slabiji socioekonomski status definiran Natječajem).

 

Vezani dokumenti Natječaja:

1. Prijavni obrazac za ak.god. 2017./2018.

2. Prijavni obrazac za osobe s posebnim potrebama

3. Izjava o članovima zajedničkog kućanstva

4. Letter of Confirmation

5. Learning Agreement for Traineeships 

6. Potvrda sastavnice o usklađenosti stručne prakse s ishodima studija

7. Europass CV

8. Transcript of Work

9. Popis ECTS povjerenika na sastavnicama

10. Popis Erasmus koordinatora na sastavnicama

11. Dodatni kriteriji sastavnica

EF

FESB

FF

FGAG

KIF

MORE

OSS

PMF

PRAV

 MF

12. Erasmus+ Programme Guide

13. Često postavljena pitanja Erasmus+

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se