Natječaj za Erasmus+ mobilnost studenata u svrhu studija u ak. god. 2017./18.

SVEUČILIŠTE U SPLITU dana 27. ožujka 2017. raspisuje NATJEČAJ za mobilnost studenata u svrhu studija u okviru programa Erasmus+ u akademskoj godini 2017./2018.

Ovo je dodatni natječaj za sve studente koji se nisu uspjeli prijaviti u prvom roku.

Rok za prijavu je 18.04.2017.

Povodom objavljenog Natječaja pozivamo Vas na Erasmus+ info dan koji će se održati u ponedjeljak, 3. travnja u 11 sati u Multifunkcionalnoj dvorani Sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice.

Više OVDJE.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se