NAJAVA SVETE MISE ZA ŽRTVE VUKOVARA

U utorak, 17. studenog u 20 sati, u dvorištu studentskog doma „Dr. Franjo Tuđman“ – Kampus (ulica Cvite Fiskovića 3, Split) upriličit će se sveta misa i paljenje svijeća za žrtve Vukovara.

Svetu misu te paljenje svijeća organiziraju Ured za pastoral mladih Splitsko-makarska nadbiskupije, Sveučilište u Splitu, Studentski centar Split, te Savjetovalište za međureligijski dijalog i studentski pastoral Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Splitu.

Svetu misu za žrtve Vukovara te molitvu pri paljenju svijeća predvodit će predstojnik Ureda za pastoral mladih dr. sc. don Mihael Prović. Poslije svete mise studenti će zapaliti lampione u Vukovarskoj ulici u znak sjećanja na sve žrtve Vukovara, grada heroja. Za sve sudionike biti će osigurani lampioni.

Ovim putem pozivamo sve medije i studente na svetu misu te paljenje svijeća da se zajedno pomolimo i odamo počast svim žrtvama Vukovara te Domovinskog rata.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se