Na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Splitu diplomirala proslavljena hrvatska stolnotenisačica Tamara Boroš

Proslavljena hrvatska stolnotenisačica Tamara Boroš, nekad 2. igračica svjetske rang liste i jedina igračica izvan Azije koja je u zadnjih 25 godina osvojila medalju u ženskom singlu na svjetskom prvenstvu u stolnom tenisu, jučer (11.10.2018) je diplomirala na specijalističkom diplomskom stručnom studiju kineziologije na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

Pod mentorstvom doc.dr.sc. Gorana Munivrane uspješno je obranila završni rad pod naslovom „Karakteristike osnovnih sistema igre u suvremenom ženskom stolnom tenisu“ i stekla naziv stručnog specijalista kineziologije.

Tamara je ujedno prva studentica koja je uspješno diplomirala iz skupine polaznika koji su upisani na preddiplomski i specijalistički diplomski stručni studij kineziologije – usmjerenje trener stolnog tenisa u akademskoj godini 2015/16, u sklopu suradnje Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu sa Svjetskom stolnoteniskom federacijom (ITTF), koja je ujedno i sufinancirala školovanje za 12 studenata upisanih u KIFST-ov sveučilišni studijski program namijenjen školovanju trenera stolnog tenisa.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se