Muška rukometna ekipa Kineziološkog fakulteta pobjednik UniSport-a

U finalnoj utakmici ovogodišnjeg izdanja Unisport Rukometa (M), susreli su se Kineziološki fakultet i FESB te su “Kifovci” predvođeni Marinom Babićem (7 pogodaka) pobijedili rezultatom 17:13 te tako svom fakultetu donijeli prvo ovogodišnje Unisport zlato.

ekipa2016

Za KIF su nastupili:

Frane Barać, Marko Šindik, Tiziano Merhar, Davor Krezić, Leon Pavlović, Jure Čović, Toni Radović, Hrvoje Petrić, Marin Babić, Željan Bosnić, Mate Vrbatović, Ivan Mlačić, a ekipu su vodile Marijana Čavala i Marina Bolanča.

Čestitamo!

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se