KIFST-u dodjeljenja plaketa za izvrsnu suradnju

Dana 07. 03. 2020. u košarkaškoj dvorani KK „Split“ održane su finalne borbe boksačkog prvenstva Hrvatske za mlađe seniore, te prvo kolo međunarodne boksačke PEVEX lige. Tijekom navedene manifestacije predsjednik Hrvatskog Boksačkog Saveza g. Bono Bošnjak dodijelio je plaketu prof. dr. sc. Hrvoju Karninčiću predstavniku Kineziološkog fakulteta u znak zahvalnosti za izvrsnu suradnju koje su te dvije institucije imale u prethodnom razdoblju.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se