Kineziološki fakultet informatičkom opremom nagradio najperspektivnije sportaše grada Splita

U srijedu, 15. veljače 2017. godine u 12 sati u Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika Splitski savez športova održao je svoju tradicionalnu svečanost u povodu proglašenja najboljih sportaša grada Splita u 2016. godini.U Ime KIFST Dekanica prof. dr. sc. Đurđica Miletić i prodekan doc. dr.sc. Dražen Čular informatičkom opremom u vrijednosti od po 2.000,00 kn nagradili su najperspektivnije sportaše po izboru Izvršnog odobora SSŠ.  U glazbenom dijelu programa nastupila je mlada sopranistica Ivona Bosančić uz klavirsku pratnju Duje Giljanovića te klapa Šufit. Voditelj svečanosti bio je Joško Elezović. Po završetku službenog dijela manifestacije druženje je nastavljeno uz prigodni domjenak u prelijepom ambijentu Muzeja.

Ovogodišnji laureati Godišnje nagrade Splitskog saveza športova su:

  1. Najuspješnija sportašica – Blanka Vlašić, Atletski sportski klub ASK Split
  2. Najuspješniji sportaš – Tonči Stipanović, Jedriličarski klub Mornar
  3. Najuspješnija ženska ekipa – Vaterpolo klub Bura
  4. Najuspješnija muška momčad – Baseball klub Nada Ship Management – Split
  5. Najuspješniji trener ženskih kategorija – Joško Vlašić i Bojan Marinović, Atletski sportski klub ASK Split
  6. Najuspješniji trener muških kategorija – Jozo Jakelić, Jedriličarski klub Mornar
  7. Najperspektivnija sportašica – Sandra Lulić, Jedriličarski klub Mornar
  8. Najperspektivniji sportaš – Duje Pejković, Vaterpolski klub Jadran
  9. Najuspješnija sportašica s invaliditetom – Anđela Mužinić, Stolnoteniski klub Nec
  10. Najuspješniji sportaš s invaliditetom – Ivan Mikulić, Taekwondo klub Galeb

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se