KIFST informatičkom opremom nagradio najperspektivnije sportaše grada Splita

U srijedu, 07. ožujka 2018. godine u 12.00  sati u Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika Splitski savez športova održao je svoju tradicionalnu svečanost u povodu proglašenja najboljih sportaša grada Splita u 2017. godini.   Prodekani prof. dr. sc. Zoran Grgantov i izv. prof. . dr. sc. Dražen Čular u Ime KIFST-a informatičkom opremom u vrijednosti od po 2.500,00 kn nagradili su najperspektivnije sportaše (Bruna Dumančić, taekwondo i  Roko Dožor – kick-boxing) po izboru Izvršnog odobora SSŠ. Po završetku službenog dijela manifestacije druženje je nastavljeno uz prigodni domjenak u prelijepom ambijentu Muzeja. Ovime je KIFST ponovno naglasio svoju društveno korisnu ulogu i aktivnsti treće misije.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se