Javna rasprava na temu izrade nacrta prijedloga Zakona o zapošljavanju učenika i studenata

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu poziva na JAVNU RASPRAVU na temu izrade nacrta prijedloga Zakona kojim će se urediti zapošljavanje i rad učenika i studenata.

Sastanak će se održati u srijedu 22.03.2017 s početkom u 17:00 sati u zgradi Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu na adresi Zrinsko-Frankopanska 38.

Tematika Javne rasprave su manjkavosti trenutnog Zakona, prijedlozi promjena, rad izvanrednih studenata preko studnet servisa, učenički ugovori i drugo.

Pozivamo sve zainteresirane studente Sveučilišta u Splitu da nam se pridruže na ovom sastanku i sudjeluju u raspravi sa konstruktivnim prijedlozima poboljšanja.

URL: https://goo.gl/sgG5MW

14 3 2017 Zakon o zaposljavanju i radu ucenika i studenata

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se