Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija na Institutu za kineziologiju u Splitu

Nastavno na nedavni posjet predsjednika Hrvatskog odbojkaškog saveza g. Ante Bakovića, u Srijedu 09. svibnja u 10.00 sati u prostorijama Instituta za kineziologiju (Osječka 11- SC Gripe) Kineziološkog fakulteta u Splitu organizirana je prezentacija mogućnosti i testiranje članova nacionalnoj muške odbojkaške  selekcije.

Ovo je jedna u nizu aktivnosti koja za cilj ima naglašavanje važnosti primjene znanstvenih dostignuća u realizaciji vrhunskih sportskih postignuća, kao i najava potpisivanja sporazuma o suradnji između Hrvatskog odbojkaškog saveza i Kineziološkog fakulteta u Splitu koja će omogućiti  suradnju u:

  1. izobrazbi trenerskog i drugog stručnog kadra za potrebe HOS-a i udruženih članica,
  2. osposobljavanju kadrova za obavljanje stručnih poslova u sportu,
  3. korištenju materijalno-tehničkih resursa za potrebe realizacije različitih programa potpisnika sporazuma,
  4. korištenju znanstveno-stručnih resursa i usluga Fakulteta u funkciji sportske dijagnostike i usluga prikupljanja, organizacije i analize podataka za potrebe HOS-a.
  5. istraživačko-razvojnom i stručnom radu u području znanosti u sportu s naglaskom na područje sporta osoba s invaliditetom,
  6. prijavi projekata na natječaje za sredstva iz EU i drugih fondova
  7. izradi starteških dokumenta za potrebe HOS-a.

Prezentaciji je ispred Hrvatske odbojkaške reprezentacije prisutvovao glavni trener Ivica Rančić, a ispred domaćina KIFST prof. dr. sc. Zoran Grgantov prodekan za znanostizv. prof. dr. sc. Dražen Čular – prodekan za poslovanje i  predstojnik Instituta za kineziologiju. te djelatnik KIFST. Izv. prof. dr. sc. Frane Žuvela kao  kondicijski trener i pojačanje u stručnom stožeru odbojkaške reprezentacije.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se