Hajduk proširio suradnju sa Kineziološkim fakultetom

Hajduk je danas potpisao 3. aneks ugovora o suradnji sa Kineziološkim fakultetom u Splitu.
Preciznije rečeno, dosadašnja suradnja koju je Hajduk imao sa tom znanstvenom ustanovom je proširena na način da će se u sklopu Instituta za kineziologiju provoditi terenska i labaratorijska dijagnostika igrača, od najmlađih do seniorskih momčad, prve i rezervne ekipe.

Također, novost vezana uz ovu suradnju jest činjenica da je Mario Tomljanović postao koordinator za kondicijske priopreme svih uzrasnih kategorija u Hajduku. Radi se o 44-godišnjem stručnjaku koji je predavač na Kineziološkom fakultetu u Splitu na katedrama “Kondicijska priprema sportaša” i “Vodstvo i podučavanje u sportu”.

Tomljanović je prošle godine proglašen najboljim kondicijskim trenerom u Hrvatskoj, a vrlo uspješno surađuje sa rukometnom reprezentacijom Hrvatske s kojom je radio u pripremi za OI u Londonu 2012. te SP-u u Španjolskoj i EP-u u Srbiji, sa svih natjecanja sa kojih su se reukometaši vratili s medaljama.

Na prigodnom susretu u Poljudu Hajdukov predsjednik Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević, uz Marija Tomljanovića primili su Đurđicu Miletić, dekanicu Kineziološkog fakulteta i Dražena Čulara, Predstojnika  Instituta za kineziologiju pri Kineziološkom fakultetu s kojima je u društvu bio i Mislav Penjak, odvjetnik.

Hajduk

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se