Europsko sveučilište mora „SEA-EU”

Sveučilište u Splitu uključujući Kineziološki fakultet kao njenu sastavnicu postalo je članom alijanse pod nazivom Europsko sveučilište mora (SEA-EU), zajedno sa sveučilištima u Cádizu, Bretanji, Kielu, Gdanjsku i Malti. Projekt traje tri godine i za glavni cilj ima studentsku mobilnost te mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja.

Na sljedećem linku možete pronaći natječaje za studentsku mobilnost te mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja unutar SEA EU alijanse. Stranicu trenutačno dopunjuju novim informacijama ali na njoj ćete inače moći pronaći sve informacije vezane uz mobilnost i staff week- ove naslonjene na SEA EU projekt.

STUDENTS

Na navedenom ćete linku također pronaći listu Ureda za međunarodnu suradnju na svim partnerskim sveučilištima.

Trenutačno je aktivan natječaj za staff week u Brestu posvećen temama iz menadžmenta

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se