EUPEA – radionica Europskog Školskog sportskog dana

U sklopu organizacije EUPEA , Nina Ivančić, pred. kao predstavnica Kineziološkog fakulteta u Splitu, sudjelovala je na radionici Europskog Školskog sportskog dana u organizaciji “Hungarian school sport federation” (HSSF) u Budimpešti.


Tijekom radionice se raspravljalo o organizaciji ESSD (Europskog Školskog sportskog dana) u 2016. godini koji bi se trebao održati u svim državama članicama 30.09.2016.godine.

U ESSD projektu sudjeluje 15 Erasmus+ država dok je 19 država zainteresirano za provedbu školskog sportskog dana. ESSD se smatra jednim od najvećih eWos projekata. Cilj projekta je promocija tjelesne aktivnosti te uključivanje što više djece u organizirane oblike tjelesne aktivnosti u trajanju od minimalno 120 minuta.

nina budimpesta1

Na radionici je su sudjelovali predstavnici 16 država, neke od njih su:

Češka Republika, Njemačka, Grčka, Irska, Litva, Italija, Srbija, Francuska, Škotska, Turska, Rumunjska, Malta, Bugarska, UK, Danska i Hrvatska.

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se