Daria Bilić u Palermu

2. srpnja 2016. u Cataniji (Italija) održan je 6. kongres „Open day 2016“ na temu Chinesiologia Pediatrica (kineziologija djece). Na poziv prof. Antonina Bianca, internacionalnog suradnika Kineziološkog fakulteta u Splitu i Erasmus koordinatora za Sveučilište u Palermu, predavačica Daria Bilić bila je jedna od 8 pozvanih izlagača. Pred stotinjak sudionika kongresa, diplomiranih stručnjaka iz područja medicine i kineziologije, Daria Bilić održala je izlaganje na temu „Funkcionalni trening u djece“.  Organizator kongresa „Postura Lab School“ institucija je koja u suradnji sa talijanskim sveučilištima organizira poslijediplomske studije medicine, stomatologije, psihologije i fizičke kulture, kongrese i seminare iz navedenih zanimanja za dodatno usavršavanje.

db pred

 

db svi

7. Srpnja 2016. na Sveučilištu u Palermu, predavačica Daria Bilić održala je teoretski i praktički  seminar na temu „Functional training – back to basics“ na kojem je sudjelo 50ak studenata i djelatnika Sveučilišta u Palermu, trenera i sportaša.  Održani seminar produkt je internacionalne suradnje između Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu i odjela za Sportske znanosti na Sveučilištu u Palermu.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se