Dan otvorenih vrata u Centar za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“ Split

Pozivamo Vas na Dan otvorenih vrata u Centar za odgoj i obrazovanje „Juraj Bonači“, Split povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji.
U sklopu Dana otvorenih vrata 15. svibnja 2017. godine u ulici Brune Bušića 30 s početkom u 9.00 sati odvijat će se radionice koje će održati stručnjaci različitih profila našeg Centra.
Cilj je upoznati lokalnu zajednicu i studente Vašeg fakulteta, sa socijalnim uslugama koje pružamo kroz predstavljanje različitih struka pod motom „Život kao poziv, poziv kao život!“ te kroz radionice kojima želimo približiti djelokrug našeg rada.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se