Zavod za kineziologiju individualnih sportova

Zavod za kineziologiju individualnih sportova „najmlađi“ je Zavod pri fakultetu i djeluje od akademske godine 2014/15, a nastao je iz Zavoda za kineziologiju sporta. Kako mu i ime sugerira sačinjavaju ga katedre i predmeti individualnih sportskih disciplina.

U okviru Zavoda djeluju Katedra za estetska gibanja (predstojnik doc. dr. sc. Alen Miletić), Katedra za monostrukturalne i polistrukturalne aktivnosti (predstojnik doc. dr. sc. Frane Žuvela), Katedra za borilačke sportove (predstojnik doc. dr. sc. Hrvoje Karninčić).

Znanstveni i nastavni rad djelatnika koji pripadaju Zavodu usmjeren je ka čitavom nizu raznovrsnih kinezioloških ali i multidisciplinarnih tema (npr. problematici transformacijskih procesa odnosno analizi efekata koji se mogu dobiti primjenom odgovarajućih trenažnih postupaka, razvoju bazičnih i specifičnih motoričkih sposobnosti i motoričkih znanja, utvrđivanju čimbenika uspješnosti u individualnim sportskim aktivnostima, itd.).

Za sve informacije, savjete, pomoć i suradnju kolegice i kolege sa Zavoda Vam svakodnevno stoje na raspolaganju.

Predstojnik Zavoda za kineziologiju individualnih sportova

izv. prof. dr. sc. Frane Žuvela

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se