Poziv studentima u okviru međunarodnog istraživačkog projekta GUESSS – Global University Entrepreneurial Spirit Students’ Survey

Poštovane studentice i studenti,

 

Vaše buduće karijere i profesionalna usmjerenja uvelike utječu na budući razvoj društva i države u kojoj živite, a poduzetništvo predstavlja jedan od ključnih faktora gospodarskog razvoja svake države. Stoga je iznimno važno steći opširan uvid u poduzetničke stavove, namjere i aktivnosti studentske populacije.

Upravo je to glavna tema međunarodnog istraživačkog projekta GUESSS – Global University Entrepreneurial Spirit Students’ Survey. U ciklusu istraživanja provedenog 2013./ 2014., podaci su se prikupljali u 34 države i na više od 750 sveučilišta, čime je prikupljeno više od 109.000 odgovora.

Ove će godine po prvi put u GUESSS-ovom globalnom istraživanju poduzetničkih sklonosti studentske populacije sudjelovati i studentska populacija u Republici Hrvatskoj te je Vaše sudjelovanje u ovom istraživanju od velike važnosti.

Upitnik je dostupan na sljedećem linku: https://stgallen.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_5v9uSkzR2AlmZOR?Q_Language=HR

Svi studenti koji budu sudjelovali u istraživanju i koji pošalju u potpunosti ispunjen online upitnik, sudjelovat će u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti jednu od dviju vrijednih nagrada.

Nagrade obuhvaćaju:

– 2 noćenja za Vas i Vaša 3 prijatelja (max. 4 osobe) u četverokrevetnoj sobi s doručkom u Boutique Hostelu Forum u Zadru,

– 2 noćenja za dvije osobe u privatnom smještaju 3* u Zadru s jednom uključenom večerom.

 

Nagrade su osigurali naši nacionalni sponzori turistička agencija Terra Travel i Boutique Hostel Forum.

Više informacija o nacionalnim sponzorima možete pronaći na njihovim web stranicama:

Turistička agencija Terra Travel – http://www.terratravel.hr/

Boutique Hostel Forum – http://hostelforumzadar.com/hr

 

Ispunjavanje upitnika potrajat će cca. 10 – 15 minuta, a bit će osigurana anonimnost svakog ispitanika i potpuna povjerljivost podataka.

U upitniku pojam sveučilište obuhvaća visokoškolske ustanove u Republici Hrvatskoj – sveučilišta, fakultete, veleučilišta, visoke škole i dr., neovisno o tome jesu li visokoškolske ustanove javne ili privatne.

Na početnoj stranici online upitnik će biti prikazan na engleskom jeziku, stoga Vas molimo da prije ispunjavanja u gornjem desnom dijelu stranice podesite jezične postavke na hrvatski jezik. Ostavljena je također i mogućnost ispunjavanja online upitnika na engleskom jeziku, posebice studentima na razmjeni koji ne govore hrvatski jezik.

 

Upitnik je dostupan na sljedećem linku: https://stgallen.co1.qualtrics.com/jfe/form/SV_5v9uSkzR2AlmZOR?Q_Language=HR

 

Unaprijed zahvaljujemo na sudjelovanju i suradnji.

 

Srdačan pozdrav u ime koordinatora GUESSS-a za Republiku Hrvatsku,

 

Gabrijela Vidić (Sveučilište u Zadru, Odjel za turizam i komunikacijske znanosti)

Tomislav Klarin (Sveučilište u Zadru, Odjel za turizam i komunikacijske znanosti)

 

 

Sve dodatne informacije o projektu možete pročitati na web stranici: http://www.guesssurvey.org

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se