EURAXESS Roadshow stiže u Split 12. listopada 2015.

Ovim putem bismo Vas željeli pozvati na „EURAXESS Roadshow – EURAXESS na kotačima“ – dvomjesečnu promotivnu turneju EURAXESS inicijative po europskim zemljama, u sklopu koje, u ponedjeljak, 12. listopada, EURAXES autobus stiže u Split.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ovim putem bismo Vas željeli pozvati na „EURAXESS Roadshow – EURAXESS na kotačima“ – dvomjesečnu promotivnu turneju EURAXESS inicijative po europskim zemljama, u sklopu koje, u ponedjeljak, 12. listopada, EURAXES autobus stiže u Split.

Osmišljen je bogati program koji će, uz promotivna događanja ispred samog autobusa, nastojati potaknuti mlade istraživače i studente na mobilnost i predstaviti im mogućnosti razvoja karijere i usavršavanja.

EURAXESS autobus će biti parkiran ispred Sveučilišne knjižnice gdje će zainteresirani imati izravan pristup štandovima s informacijama i stručnjacima EURAXESS mreže, koji će ih upoznati s nizom sjajnih usluga koje navedena mreža nudi, kao i načinima na koje ih se može koristiti. Na raspolaganju će biti i profesionalni fotograf koji će sudionike besplatno fotografirati za potrebe životopisa, a bit će omogućen i pristup portalu EURAXESS poslovi (EURAXESS Jobs) na kojem će se odmah moći objaviti životopis.

Osim tih aktivnosti na otvorenom, spomenuti program – koji će se odvijati u multifunkcionalnoj dvorani na 2. katu Sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice – uključivat će prezentacije, radionice i diskusije sa stručnjacima i istraživačima o traženju posla, mobilnosti, karijerama, financiranju i ostalim povezanim temama a organizatori su pripremili i prigodan promotivni materijal za sve posjetitelje predavanja. Također, u sklopu pauza za kavu i zakuske, sudionici će imati priliku za umrežavanje i druženje.

U svakom slučaju, smatramo da u programu koji će se odvijati u Splitu možete pronaći nešto korisno i zanimljivo za sebe i stoga bi nam bilo zadovoljstvo da dođete i sudjelujete u događanjima,
te istražite sve mogućnosti koje vam se pružaju.

Bilo bi nam drago ako biste informaciju prenijeli i svojim kolegama za koje mislite da bi mogli biti zainteresirani za događaj.

Više informacija o promotivnoj turneji, ali i samoj EURAXESS inicijativi, možete pronaći na sljedećim adresama:

EURAXESS: www.euraxess.org

EURAXESS On Tour: www.facebook.com/EURAXESS.OnTour

EURAXESS Croatia: https://www.facebook.com/euraxesscroatia

Ured za EU projekte Sveučilišta u Splitu: https://www.facebook.com/Ured-za-EU-projekte-Sveu%C4%8Dili%C5%A1ta-u-Splitu-886417428107734/timeline/?ref=page_internal

Get in touch

872 Arch Ave.
Chaska, Palo Alto, CA 55318
hello@example.com
ph: +1.123.434.965

Work inquiries

jobs@example.com
ph: +1.321.989.645

Skip to content