UniSport stolni tenis i kros

Splitski sveučilišni sportski savez sukladno planu i programu rada, organizira UniSport stolni tenis i kros za 2016. godinu (Prvenstvo Sveučilišta), koje se održati tijekom travnja 2016.

UniSport stolni tenis će se održati pojedinačno i ekipno u muškoj i ženskoj konkurenciji u Stolnoteniskom klubu Split, Ulica slobode 16 A, 21 000 Split. Dana 06.04. sa početkom u 9 h održat će se pojedinačno natjecanje, a dana 07.04. sa početkom u 9 h ekipno natjecanje.

Više u sljedećim dokumentima:

unisport split – stolni tenis i kros

Propozicije – Stolni tenis

Propozicije – Kros

Obrazac za prijavu ekipa ’16.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se