Unisport prvenstvo u Stolnom tenisu

Splitski sveučilišni sportski savez sukladno planu i programu rada, organizira Unisport prvenstvo u Stolnom tenisu koje se održati 24.11. u Stolnoteniskom klubu Split, Ulica slobode 16a, 21 000 Split.
UniSport stolni tenis će se održati pojedinačno u konkurenciji studenata i studentica.

VAŽNO: Prijave se zatvaraju 20.11. u 12:00 sati kako bi se na vrijeme napravio raspored igranja i ispoštovali svi epidemiološki protokoli.

Točan raspored će biti poslan nakon obavljenog ždrijeba.
Prijave se mogu izvršiti popunjavanjem online obrasca https://forms.gle/NGMmPnNKkreU3u2T6 ili slanjem ispunjenih obrazaca preko profesora TZK na email unisportsplit@gmail.com
(prijave moraju sadržavati sve zatražene podatke: ime i prezime studenta, datum rođenja, broj indexa/iksice, kontakt voditelja ekipe, potpis profesora TZK ili dekana fakulteta, pečat fakulteta).

Za sve ostale informacije možete se javiti na sljedeći broj mobitela: Ivan Tustonjić 099 7714160 ili e-mail: unisportsplit@gmail.com

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se