Temeljem odluke rektora Sveučilišta u Splitu, na period od dva tjedna prestaje i odgađa se kontakt nastava na svim studijima Kineziološkog fakulteta

Temeljem odluke rektora Sveučilišta u Splitu, na period od dva tjedna prestaje i odgađa se kontakt nastava na svim studijima Kineziološkog fakulteta. Nastavnici su dužni biti na raspolaganju studentima. Studenti će kontaktirati nastavnike e-poštom, a nastavnik je dužan odgovoriti na e-mail uz roku jednog radnog dana. Nastavnicima je preporučeno uspostaviti neki oblik nastave na daljinu (Moodle, Skype, …), te će o tome obavijestiti studente. Fakultet je otvoren, službe rade, ali studenti neće moći ulaziti u dvorane i teretanu. Knjižnica radi iskljućivo za posudbu knjiga, i to uz prethodnu najavu i dogovor e-poštom s voditeljicom knjižnice (jafric@kifst.hr).

Svi članovi uprave bit će na Fakultetu, ali molimo da sastanak prethodno dogovorite e-poštom.

Sve novosti bit će redovito objavljivane na mrežnoj stranici Fakulteta, a pozivamo sve studente da ih prošire uobičajenim sredstvima razmjene informacija (društvene mreže, whatsapp grupe, i sl.)

Molimo sve za strpljenje, razumijevanje i disciplinirano ponašanje

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se