Raspisani izbori za studentske predstavnike u Studentski zbor

Izbori za studenske predstavnike u Studenski zbor Kineziološkog fakulteta u Splitu održat će se dana 20. lipanj 2016. godine (ponedjeljak).

Glasovanje se održava na Kineziološkom fakultetu u Splitu, Teslina 6, na biračkom mjestu u informatičkoj učionici u vremenu od 08.00 do 20.00 sati.

Kandidatura za studenske predstavnike u Studenski zbor podnose se najkasnije do 08. lipnja 2016. godine do 14.00 sati predsjedniku Izbornog povjerenstva, doc .dr. sc. Marku Ercegu, na propisanom kandidacijskom obrascu.

Ostale informacije pročitajte u Odluci.

Obrazac za kandidaturu 2016

Obrazac Potpisi Podrške

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se