Prijave za 16. Festival znanosti

Sveučilište u Splitu organizira 16. Festival znanosti koji će se održati od 16. do 21. travnja 2018. na temu “Otkrića”.

Zainteresirani sudionici, odnosno studenti i nastavnici Sveučilišta u Splitu koji bi htjeli organizirati aktivnosti u okviru Festivala znanosti mogu se prijaviti putem elektroničkog obrasca: https://goo.gl/forms/ALfn6o6B3FJq5kFq2.

Rok za prijavu aktivnosti je 16. veljače 2018.

Kao što je poznato, Festival znanosti je manifestacija kojoj su glavni ciljevi:

• podizanje svijesti u javnosti o aktivnostima i dostignućima u području znanosti te važnosti ulaganja u znanost

• poboljšanje percepcije znanstvenika u javnosti kroz uspostavu dijaloga između znanstvenika i javnosti radi boljeg međusobnog razumijavanja i povjerenja

• motiviranje djece i mladeži za istraživanje i stjecanje novih znanja

Nakon što je prošlogodišnje izdanje ove manifestacije, na razini cijele države, nadmašilo sva dosadašnja prema broju gradova u kojima je organizirana te broju uključenih sudionika, nadamo se da će se takav trend nastaviti i ove godine te da će što više studenata i nastavnika splitskog sveučilišta prepoznati njezin značaj i dati svoj obol njezinu održavanju. Važno je napomenuti da su sve aktivnosti na Festivalu znanosti besplatne za sve zainteresirane te da svi koji sudjeluju u njihovom izvođenju rade volonterski.

Sve upite za dodatnim informacijama moguće je uputiti na adresu elektroničke pošte: festivalznanosti.split@gmail.com.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se