Poziv za sudjelovanje u sklopu Festivala znanosti 2016.

Pozivamo vas da sudjelujete u aktivnosti Studentske sekcije za neuroznanost NeuroSplit u sklopu Festivala znanosti zvana „Znanstveni teatar“ (jedan dan u razdoblju od 18.-24. 4.) koji će se održati u Gradskom kazalištu mladih (Trg Republike 1). Ideja Znanstvenog teatra je spojiti znanost i umjetnost (što je i tema ovogodišnjeg Festivala znanosti) te pritom popularizirati znanost široj publici.
Opis aktivnosti:
„Studenti s različitih fakulteta bi održali kratku prezentaciju iz svog područja zanimanja za širu publiku na znanstven, ali jednostavan način. Kako bi ostali vjerni nazivu „Znanstveni teatar“, sudionici bi bili obučeni u kostime. Međutim, svaki od njih bi imao vremensko ograničenje od pet minuta bez power point prezentacije (mogu se služiti pomoćnim rekvizitima). Publika bi odabrala najzanimljiviju prezentaciju te bi pobjednik dobio prigodnu nagradu.“
Stoga, ako odlučite i vi biti dio aktivnosti, prijavite se na mail:
neuro.split1911@gmail.com
Mail naslovite „Znanstveni teatar“ te u njemu navedite osobne podatke (ime, prezime, godina studija, fakultet), naslov vašeg predavanja te kratak opis izlaganja. Prijavljenima ćemo naknadno javiti točno vrijeme održavanja (dan i sat).

 

Neovisno o prijavi, pozivamo vas da dođete pogledati Znanstveni teatar i pomognete u odabiru najbolje prezentacije (vrijeme održavanja će biti u programu Festivala znanosti).
Rok prijave je 15. 3.
Vidimo se u znanstvenom teatru! 🙂

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se