POZIV SVIM DJELATNICIMA I VANJSKIM SURADNICIMA ZA POKRETANJE PROGRAMA DODATNOG KINEZIOLOŠKOG USMJERENJA, NEFORMALNOG I FORMALNOG OBRAZOVANJA

DODATNO KINEZIOLOŠKO USMJERENJE:
Ovim putem bismo Vas htjeli još jedanput pozvati da možete prijaviti program za stručno usavršavanju na programu dodatnog kineziološkog usmjerenja, te da rok za prijavu programa nije vezan uz akademsku godinu. Trenutno je izašao natječaj i počinje program iz Odbojke.
Da bi se program mogao izvoditi mora proći postupak vrednovanja programa za cjeloživotno obrazovanje. Također, programi koji se već izvode i/ili je donesena odluka voditelja o njihovom izvođenju moraju proći postupak za vrednovanje programa do 30.09.2016., zbog toga što se njihovo izvođenje može dovršiti do 30.09.2016 po postojećem programu.

Sve obrasce i upute možete pronaći na linku: http://www.unist.hr/kvaliteta/vrednovanja-i-rezultati, pod vrednovanje programa koji se temelje na načelima cjeloživotnog učenja.

NEFORMALNO OBRAZOVANJE:
Također, pozivamo Vas da prijavite i sve oblike neformalnog obrazovanja (tečajeve,  radionice, osposobljavanje, usavršavanje, obrazovanje odraslih i itd). Sve detaljne upute možete pronaći u Pravilniku o izradi, vrednovanju i provedbi programa kod kojih nije predviđeno stjecanje ECTS bodova, a koji se temelji  na načelima cjeloživotnog učenja Kineziološkog fakulteta u Splitu.

OBRAZAC ZA PRIJEDLOG OBRAZOVNOG PROGRAMA

FORMALNO OBRAZOVANJE:
Također, pozivamo Vas da prijavite program formalnog obrazovanja. Postupak vrednovanja Programa pokreće se Prijedlogom za davanje odobrenja Programu, te nakon toga se dostavlja Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Sve upute možete pronaći na linku: http://www.asoo.hr/default.aspx?id=669 .

Za upite slobodno se obratite na mail tom@kifst.hr i meri@kifst.hr .

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se