Poziv na tribine – AFCU!

Poštovani,

Akademski futsal klub Universitas ovaj petak, 05. travnja u 20h igra svoju posljednju ovosezonsku domaću utakmicu.

Protivnik je aktualni prvak Hrvatske i klub koji se ove godine plasirao među 16 najboljih ekipa Europe – Novo Vrijeme Apfel Makarska.

Inače, naš sveučilišni klub, prvi hrvatski prvoligaš proizašao iz sveučilišnog sustava  u povijesti hrvatskog sporta, je nakon ostvarivanja svojeg prvog cilja – ostanka u najelitnijem razredu ostvario i svoj drugi cilj – izborio je ulazak u doigravanje za prvaka 1. HMNL.

Protivnik i startna pozicija za doigravanje ovisi u rezultatima zadnja dva kola i ovih putem Vas pozivamo da bodrenjem s tribina pomognete našim studentima da nastave svojim uspjesima pisati povijest hrvatskog sporta.

Rezervaciju svojih karata, koje će vas čekati na ulazu možete napraviti putem e – malia info@afcuniversitas.com

Također budite slobodni,  proslijediti informaciju svojim studentima kojima je uz predočenje ixsice ulaz besplatan.

Vaš AFCU

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se