Potrebe studenata za računalima u 2020/21

Poštovane kolege,
U akademskoj godini 2020/21 svi studenti trebati će imati na raspolaganju stolna/prijenosna računala jer će se dio nastave održavati “na daljinu”. Svjesni smo da se radi o financijskom opterećenju pa će Fakultet pokušati pronaći načine da pomogne u tom smislu. Molimo stoga da se svi studenti kojima su financije problem i s tim u vezi nemaju mogućnost nabaviti računalo do početka akademske godine jave na e-mail racunala@kifst.hr (u naslov e-maila stavite “Racunala”). Sukladno prijavama, tražit ćemo rješenje koje će biti prihvatljivo svima. Rok za javljanje je petak, 18.09.2020 do 15:00 sati. Hvala svima na suradnji.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se