Potpisan sporazum o zajedničkoj suradnji između Fakulteta i Hrvatskog paraolimpijskog odbora (HPO)

hpo sporazum

U ponedjeljak, 15.lipnja, 2015. godine potpisan je Sporazum o suradnji između Kineziološkog fakulteta u Splitu i HPOa. Dekanica i prodekani Fakulteta ugositili su predsjednika HPO-a gospodina Ratka Kovačića, te su odradili radni sastanak kako bi definirali ciljeve Sporazuma.  Obje strane su se usuglasila oko potrebe izrade programa za osposobljavanje trenera sportaša s invaliditetom, potrebe za edukacijom budućih i sadašnjih nastavnika TZK-a za rad s djecom s teškoćama u razvaoju.

izv.prof.dr.sc. Jelena Paušić
Prodekan za nastavu i studente

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se