Potpisan sporazum o poslovnoj i znanstveno-stručnoj suradnji s Kineziološkim fakultetom u Splitu

22. listopada  2018. godine u prostorijama splitskog Kineziološkog fakulteta potpisan je Sporazum o poslovnoj i znanstveno – stručnoj suradnji između Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu i Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Sporazum su potpisali predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza g. Ante Baković i dekan Kineziološkog fakulteta prof. dr. sc. Damir Sekulić.

Ovim sporazumom nastavlja se dobra suradnja, čiji je cilj unaprjeđenje i reguliranje područja u odbojci kojima će KIF i HOS pridonijeti zajedničkim angažmanom. Točnije, radi se o izobrazbi trenerskog kadra za potrebe odbojkaškog sporta u Hrvatskoj, o istraživačko-razvojnom i stručnom radu, o međunarodnoj sportskoj suradnji, o razvoju i primjeni sportske dijagnostike, o zajedničkoj izdavačkoj djelatnosti i o mnogim drugim aktivnostima važnima za rast i napredak odbojkaškog  sporta. Sporazum je sklopljen na tri godine i  predstavlja početak dugoročne suradnje na području razvoja odbojke u Hrvatskoj.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se