Obavijest o nastavnom kalendaru za akademsku godinu 2014/2015

ZIMSKI SEMESTAR:

  • Za sve godine preddiplomskog studija i 2. godina diplomskog studija završava s 23. siječanja (petak)
  • Za 1. godinu diplomskog studija završava s 30. siječnja (petak), nadoknada za predmet Kineziološka antropologija od 10.veljače do 12. Veljače.

LJETNI SEMESTAR

  • Za studente svih godina preddiplomskog studija i 2. godinu diplomskog studija započinje 2.ožujka
  • Za studente 1. godine diplomskog 02. ožujka započinje Stručno-pedagoška praksa 1, 09.ožujka Stručno-pedagoška praksa 2, a nastava na svim ostalim predmetima ljetnog semestra započinje 23. ožujka
  • Nastava svim studijskim godinama u ljetnom semestru traje do 12. lipnja, 2015. godine

1. ISPITNI ROK – VELJAČA

  • 1. i 2. godini Preddiplomskog studija kineziologije i 2. Godini Diplomskog studija kineziologije 1. ispitni rok traje od 26. siječnja do 27. veljače
  • 3. godini Preddiplomskog studija kineziologije 1. ispitni rok traje od 02. veljače do 27. Veljače
  • 1. godini Diplomskog studija kineziologije 1. Ispitni rok traje od 16. veljače do 27. Veljače

Ispitni termini biti će objavljeni u ponedjeljak, 19.siječnja.

izv. prof. dr. sc. Jelena Paušić
Prodekan za nastavu i studente

 

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se