Natječaj za odlazak na 57. Međunarodni simpozij za mlade u Grčku

U grčkoj Olimpiji od 17. lipnja do 01. srpnja 2017. godine održava se 57. Međunarodni simpozij za mlade sudionike. Nacionalni olimpijski odbori i nacionalne olimpijske akademije pozvane su predložiti sudionike iz svojih zemalja.

 

Na temelju dopisa Međunarodne olimpijske akademije, od 12. prosinca 2016. godine, a s ciljem odabira što kvalitetnijih kandidata koji imaju interes za olimpizam, Hrvatska olimpijska akademija raspisuje natječaj za izbor sudionika za odlazak na 57. Međunarodni simpozij za mlade.

 

Zbog poželjnog predznanja o povijesti sporta, olimpijskom pokretu i olimpizmu, Natječaj je namijenjen svim redovitim studentima i studenticama kinezioloških fakulteta u Republici Hrvatskoj (studentima integriranog preddiplomskog i diplomskog studija kao i studentima poslijediplomskog studija), studenticama i studentima fakulteta društveno-humanističkog usmjerenja te studentima navedenih fakulteta koje predlažu nacionalni sportski savezi. Svi kandidati moraju biti  u dobi od 20 do 35 godina.

Uvjete Natječaja i sve relevantne informacije pronađite OVDJE.

Kolačići (cookies)

Fakultet internetska stranica i sve ostale Fakultet web-usluge koriste kolačiće (cookies). Radi se o malim tekstualnim datotekama koji se pomoću pretraživača memoriraju u vašem uređaju pri čemu ne uzrokuju nikakvu štetu. Kolačiće koristimo da bismo našu ponudu prilagodili potrebama korisnika, a neki od njih ostaju u vašem uređaju memorirani sve dok ih ne prebrišete. Omogućuju nam ponovo prepoznati vaš pretraživač prilikom sljedećeg posjeta. Ako to ne želite, možete vaš pretraživač podesiti tako da vas o memoriranju kolačića informira pa ih možete dopuštati i samo u konkretnim slučajevima. Prilikom deaktiviranja kolačića funkcionalnost naše internetske stranice bit će ograničena.

Poslužiteljski dnevnici / logovi

Rukovatelj sakuplja i automatski memorira informacije koje nam automatski šalje vaš pretraživač, u datotekama zvanim poslužiteljski dnevnici. To su: tip i verzija pretraživača, korišteni operacijski sustav, URL koji upućuje na stranice, ime (host name) računala koje se priključuje, vrijeme zahtjeva za poslužitelj i IP-adresa. Povezivanje ovih podataka s drugim izvorima podataka se ne provodi.

Slažem se